EKONOMI & LEDNING

Danijela Malbaski

Ekonomiassistent & Löneadministratör

Telefon: 08-23 26 00

Mail: danijela@godassistans.nu

Danijela har en bred erfarenhet av både ekonomi och lön trots sin ringa ålder. Det senaste året har hon arbetat som volontär för hemlösa hundar i Serbien.

Angelica Palmroth

Angelica Palmroth

Ekonomiassistent

Telefon: 08-23 26 00  

Mail: angelica@godassistans.nu

Angelica Palmroth arbetade tidigare på Coops huvudkontor som ekonomiassistent och har sedan även arbetat som ekonomikonsult.

Fredrik Sjögren

Ekonomichef

Telefon: 08 – 23 26 00  

Mail: fredrik@godassistans.nu

Fredrik har en gedigen erfarenhet inom olika ekonomijobb, bl a som revisor, controller och ekonomichef. Närmast kommer han från Hjärnfonden där han arbetade som administrativ chef. Då Fredrik även är pappa till en glad kille med en grav funktionsnedsättning skapar det en extra förståelse och erfarenhet av personlig assistans.

Martin Wilén

Koncernchef

Telefon: 010-405 55 01

Mail: martin@godassistans.nu

Martin är i grunden arbetsterapeut och har tillbringat nästan hela sitt yrkesliv inom vård- och omsorg. De senaste 12 åren har Martin arbetat inom assistans på olika chefspositioner. Innan har började på God Assistans var Martin VD på ett av dom största assistansbolagen. Idag jobbar Martin med utveckling och strategi inom koncernen. Martin är en ledare som brinner för att utveckla medarbetare och få dom att trivas på jobbet.

Mikael Nordmark

Grundare

Telefon: 010-405 55 02

Mail: mikael@godassistans.nu

Mikael grundade God Assistans för att han ville göra skillnad. Något bra. Mikael hoppade av en framgångsrik karriär inom marknadsföring för att starta God Assistans. Mikaels son Hugo är en stor orsak till detta. En glad kille men med ett mycket omfattande funktionshinder. När inte Mikael jobbar med God Assistans, föreläser han ute i landet eller tränar inför olika lopp som han och Hugo springer under namnet Team Nordmark.

Asil Salah

Ekonomiassistent och support

Tel: 010-405 55 14

Mail: asil@godassistans.nu

Asil är utbildad redovisningsekonom och har även erfarenhet som löneadministratör.

Kontakta oss för mer information

Namn*:
E-mail*:
Telefon:
Ärende*:

*Obligatoriska fält