MEDARBETARE NORR

Ammi

Ammi Rönn

Kundansvarig

Telefon: 060-701 89 01

Mail:
ammi@godassistans.nu

Ammi har lång erfarenhet inom personlig assistans och utgår från vårt kontor i Sundsvall. Hon kommer från ett större assistansbolag där hon haft en rad olika roller varav senast som verksamhetschef inom personlig assistans. Tidigare har hon arbetat inom vård och omsorg inom funktionsnedsättning. Ammi brinner för att få arbeta med människor och få känna att hon kan göra skillnad.

Ulrika Richnau

Kundansvarig

Telefon: 060-701 89 02

Mail:
ulrika@godassistans.nu

Ulrika har hela sitt yrkesliv arbetat inom vård och omsorg samt psykiatrin och utgår från vårt kontor i Sundsvall. Hon har även en egen erfarenhet och förståelse som anhörig till någon som har behov av personlig assistans. Hennes pappa blev beviljad assistans efter en dykolycka för drygt 20 år sedan. De senaste tio åren har hon arbetat som verksamhetschef inom personlig assistans på ett större assistansbolag. 

Gunilla Jonsson

Kundansvarig

Telefon: 090-70 60 61

Mail:
gunilla@godassistans.nu

Gunilla har lång personlig erfarenhet av personlig assistans, då hennes dotter har sedan 12 år tillbaka personlig assistans dygnet om och utgår från vårt kontor i Umeå. Utöver den extra förståelsen för att leva med personlig assistans är Gunilla även en mycket lugn, trygg och varm person med underfundig humor.

Anders Öberg

Verksamhetsutvecklare/
kundansvarig

Mobil: 070-203 83 07

Mail:
anders@godassistans.nu

Anders har lång erfarenhet inom assistans och har hela Norr- och Västerbotten som arbetsplats. Innan han började på God Assistans arbetade han på ett av de större assistansbolagen som affärsutvecklare. Anders tillför mycket med sin trygga och lugna personlighet samt sin kompetens inom assistans.

Stina Wikström

Kundansvarig

Telefon: 0910-715056

Mail: stina@godassistans.nu

Stina har lång erfarenhet inom assistans då hon har arbetat som personlig assistent, ekonomiadministratör och verksamhetschef på ett av de största assistansbolagen. Hos oss tillför hon bland många saker ordning och reda samt att hon är väldigt mån om sina kunder och medarbetare. Stina vill att alla ska må bra och trivas med tillvaron och utgår från vårt kontor i Skellefteå. 

 

Siv Hjert Lindstedt

Siv Hjort Lindstedt

Kundansvarig

Telefon: 0921-10550

Mail: siv@godassistans.nu

Siv är vår mest erfarna medarbetare med  lång erfarenhet från socialt arbete, främst inom kommunal verksamhet och utgår från vårt kontor i Luleå. Hon var med från allra första början när LSS reformen introducerades som LSS-handläggare och enhetschef inom handikappomsorgen.  Siv har även lång erfarenhet inom äldreomsorgen och då som biståndshandläggare, enhetschef och äldreomsorgschef. Innan hon kom till God Assistans arbetade Siv som verksamhetschef inom ett större assistansbolag.

 

Maria Sjöblom

Jurist

Telefon: 0920-40 72 96

Mail:
maria.sjoblom@godassistans.nu

Maria kommer närmast från arbete på förvaltningsrätten där hon arbetat ca 10 år som föredragande med fokus på socialförsäkring och då framförallt assistansersättning och personlig assistans enligt LSS. Innan hon började på domstolen arbetade hon med omprövningar och processföring på Försäkringskassan. Maria utgår från vårt kontor i Luleå.

Ann-Marie (Mimmi) Stolberg

VD i Norr/Jurist

Telefon: 0910-71 50 51

Mobil: 0730-790 397

Mail:
ann-marie@godassistans.nu

Ann-Marie ”Mimmi” är både vår jurist och ansvarig för vår verksamhet i Norr. Sedan 2009 har Mimmi jobbat inom personlig assistans, liksom flera av våra medarbetare har även hon en personlig relation till funktionshinder inom familjen.

Mimmi arbetade innan hon kom till God Assistans på ett större assistansbolag som både chefsjurist och regionchef. Dessutom har hon blivit utsedd till en av Sveriges främsta unga ledare. Mimmi leder vår verksamhet i Norr och utgår från vårt kontor i Skellefteå.

Malin Ericson

Kundansvarig

Telefon: 090-70 60 63

Mail:
malin.ericson@godassistans.nu

Malin har tidigare jobbat som personlig assistent och arbetsledare i flera år och utgår från vårt kontor i Umeå. Hon kommer närmast från ett annat assistansbolag där hon jobbat som uppdragschef i 5 år. Malin tycker det är fantastiskt roligt och givande att kunna göra skillnad för människor med olika behov. Att få jobba nära assistenterna är också något som är väldigt givande. Malin tycker att hon har världens bästa jobb.

Anne Wuolo Ekepil

Kundansvarig

Telefon: 0920-40 72 97

Mail: anne@godassistans.nu

Anne har lång erfarenhet inom personlig assistans både inom kommunal och privat regi. Hon kommer nu senast från ett av de största assistansbolagen.

Max Richardsson

Administratör

Telefon: 090-70 60 64

Mail: max@godassistans.nu

Max föddes med sjukdomen Poly-neuropati och har fått en stor förståelse och erfarenhet genom den. Men det stoppar honom inte att försöka se positivt på livet med en humor som går högt i tak och ett värmande skratt som smittar av sig. Tidigare jobbade Max på ett annat assistansbolag i 4 år. På fritiden är det familj, vänner, simträning och även stort intresse för hockey som gäller.

Kontakta oss för mer information

Namn*:
E-mail*:
Telefon:
Ärende*:

*Obligatoriska fält