MEDARBETARE MITT

Anneli Nordström Lundqvist

Senior Kundansvarig

Telefon: 08-23 26 04

Mail: anneli@godassistans.nu

Anneli är en av våra allra mest erfarna medarbetare inom personlig assistans och utgår idag från vårt kontor i Solna. Anneli har under många år arbetat på olika nyckelpositioner inom assistans. Hon var bl.a. med och byggde upp ett assistansbolag som idag tillhör ett av landets största. Anneli har en djup kunskap och förståelse för ”hantverket” assistans och brinner för att hjälpa människor samt ge det lilla ”extra” i allt hon gör.

Malin Forsberg

Kundansvarig

Telefon: 08 – 23 26 01

Mail: malin@godassistans.nu

Malin utgår från vårt kontor i Solna och har spenderat större delen av sitt yrkesliv inom medicintekniska företag där hon främst arbetat med kundservice och logistik. Malin är också en ”funkismamma” till en liten tjej med utvecklingsstörning som även har assistans i dagsläget. Malin har den där lilla extra kunskapen om livet med ett funkisbarn, erfarenheten och ett brinnande intresse för att hjälpa familjer i liknande situation.

Emma Bengtsson

Kundansvarig

Telefon: 08 – 23 26 14

Mail: emma@godassistans.nu

Emma utgår från vårt kontor i Solna och har en lång erfarenhet av personlig assistans, både som yrkesverksam och privat, då hennes pappa levde med dubbel assistans dygnet runt i två år. Emma har därför den där lilla extra förståelsen och kunskapen om hur det är att leva med personlig assistans. Med sin inställning att den bästa assistansen drivs med hjärtat, sin härliga humor och viljan att alltid göra sitt bästa är Emma en mycket viktig pusselbit i vårt team.

Peter Fahlström

HR-chef

Telefon: 08 – 23 26 13

Mail: peter@godassistans.nu

För lite mer än femton år sedan dök Peter på grunt vatten och bröt nacken vilket orsakade en ryggmärgsskada som gör att han tar sig fram med rullstol. Peter har en personalvetarutbildning och var under nio år verksamhetschef på RG Aktiv Rehabilitering. Med sin personliga erfarenhet, sin yrkesmässiga bakgrund och framförallt sitt norrländska lugn gör Peter till en viktig kugge i God Assistans. 

Petra Lindström

Kundansvarig

Telefon: 08 – 23 26 18

Mail: petra@godassistans.nu

Petra är beteendevetare i grunden och har dessutom lång erfarenhet som personlig assistent och arbetsledare. Hon är en person med starkt driv och positiv energi samt grundare av tillgänglighetsappen Fritt Fram. Petra utgår från vårt kontor i Solna. 

Matilda Bertlin

Matilda Bertlin

Kundansvarig

Telefon: 08-23 26 10  

Mail: matilda@godassistans.nu

Matilda utgår från vårt kontor i Solna och har en lång erfarenhet inom vårdbranschen där hon har arbetat både med den praktiska och administrativa biten.

”Jag vill känna att jag gör någonting bra för andra människor varje dag”

När Matilda inte arbetar på God Assistans springer hon gärna, både med sig själv som sällskap eller som medlöpare till folk som behöver extra stöd och hjälp.

Wonsa Choi

Kundansvarig

Telefon: 011-461 98 11  

Mail: wonsa@godassistans.nu

Wonsa har lång erfarenhet inom personlig assistans och utgår från vårt kontor i Norrköping. Wonsa började arbeta som personlig assistent i kommunal regi och har de sista åren arbetat med samordning, löneadministration och även som verksamhetschef.

Veronika Nossbring

Kundansvarig

Telefon: 011-461 98 10  

Mail: veronika@godassistans.nu

I 25 år har Veronika arbetat inom äldreomsorg , daglig verksamhet och på LSS boenden, i Norrköpings kommun . Hon har varit med och startat upp två boenden för unga vuxna och efter det jobbade hon tre år som samordnare inom personlig assistans. Nu senast kommer hon från ett större assistansbolag där hon jobbat som verksamhetschef i 5 år och utgår idag från vårt kontor i Norrköping.

Maria von Sydowh

Maria von Sydow

Jurist

Telefon: 08-23 26 12  

Mail: maria@godassistans.nu

Maria har lång erfarenhet av branschen där hon arbetat på två av de större bolagen som dels Kundansvarig men framförallt som jurist de senaste sex åren. Maria utgår från vårt kontor i Solna.

Johan Bramstång

Kundassistent

Telefon: 08 – 23 26 11

Mail: johan@godassistans.nu

Johan är en av våra yngsta medarbetare men den av oss som har längst erfarenhet av personlig assistans, detta pga. en CP-skada sedan födseln. Han är utbildad inom ljud och bild på gymnasienivå och har sedan 2013 främst jobbat inom personlig assistans. Innan han började på God Assistans arbetade Johan som Kundassistent på ett stort assistansbolag. Johan utgår från vårt kontor i Solna.

Charlotte Templeton

Charlotte Templeton

VD i Mitt

Telefon: 08-23 26 03

Mobil: 072-333 80 01

Mail: charlotte@godassistans.nu

Charlotte är utbildad socionom och har arbetat inom omsorgen i 20 år. Av dessa har hon arbetat 16 år inom personlig assistans, både på stora och små bolag och även en kort period som enhetschef på Försäkringskassans assistansenhet i Söderort. I sin roll som verksamhetschef är Charlotte operativt ansvarig för verksamheten i mitt och utgår från vårt kontor i Solna.

Linda Bergstrand

Jurist

Telefon: 08-23 26 16

Mail: linda@godassistans.nu

Linda är en av landets mest erfarna jurister inom  assistansbranschen och utgår från vårt kontor i Solna. Hon har erfarenhet från Försäkringskassan och har därmed god insikt i hur arbetet bedrivs på myndigheten. Stor del av hennes erfarenhet är dock från privata företag inom personlig assistans. Linda är en engagerad och målmedveten jurist som drivs av att kunna göra skillnad i människors liv.

Kontakta oss för mer information

Namn*:
E-mail*:
Telefon:
Ärende*:

*Obligatoriska fält