OM GOD ASSISTANS

God Assistans grundades 2012 av Mikael Nordmark. Mikael har en son, Hugo, som föddes med en allvarlig medfödd hjärnmissbildning. Hugo har haft personlig assistans sedan han var 10 månader gammal och det är ur den erfarenheten som idén till God Assistans föddes. Mikaels perspektiv på livet förändrades och han valde därför att helt ändra bana i livet. Han lämnade sitt chefsjobb på ett stort amerikanskt bolag för att istället starta God Assistans.

Mikael arbetar idag med att utveckla kvaliteten inom God Assistans där utbildning och kompetensutveckling av de personliga assistenterna är en viktig del. Dessutom föreläser han på temat ”När livet inte blir som man tänkt sig – om att bli pappa till ett barn med funktionsnedsättning” och tillsammans med sin son Hugo springer han Marathon under namnet Team Nordmark.

Martin Wilén,  VD på God Assistans, har tillbringat största delen av sitt yrkesliv inom vård- och omsorgssektorn. Innan han började på God Assistans arbetade han under nio år som chef inom två av de största assistansbolagen. Martin drivs av att se sina medarbetare utvecklas och trivas på jobbet.

Martin och Mikael är barndomsvänner från Malmberget och de äger gemensamt God Assistans. De delar också synen på vad en assistans innebär – nämligen något som gör skillnad.

Genom God Assistans hoppas de kunna hjälpa andra att få förutsättningar att leva ett fullvärdigt liv oavsett funktionsnedsättning.

För det är ju det som Personlig Assistans handlar om – att möjliggöra för alla människor att leva ett gott liv.     

———————-

Här kan du läsa mer om God Assistans:

– Våra värderingar

– Vad vi erbjuder dig som kund

– Vad vi erbjuder dig som Personlig Assistent

Kontakta oss för mer information

Namn*:
E-mail*:
Telefon:
Ärende*:

*Obligatoriska fält