GABRIEL – MALMÖ

Gabriel är 20 år och har Duchennes muskeldystrofi, vilket innebär att musklerna blir svagare med tiden. Han har haft assistans i tre års tid. Gabriel vill vara som vilken 20-åring som helst och leva livet som alla andra, men med sina förutsättningar. Fotboll och mode är två av hans stora intressen.

Sossi är Gabriels mamma, har två barn till och är gift med Andreas. Hon arbetar med gymnasieungdomars väg in till arbetslivet.

– Jag skulle vilja beskriva oss som en familj med ett högt tempo där vi gillar att ha folk runt omkring oss men samtidigt uppskattas också en lugn tacos fredagsmys 🙂

– Vi valde att byta till God Assistans då vi önskade en närmare och mer personlig kontakt. Vi har ett sådant stort förtroende för God Assistans och att de ser till Gabriels bästa. Magnus var den som hjälpte oss att ansöka om assistans och vi har allra största förtroende för honom, berättar Sossi.
Gabriel och Sossi kände Magnus, som är Verksamhetschef i Syd, sedan tidigare och det spelade en stor roll i deras beslut att byta till God Assistans. De kan verkligen rekommendera God Assistans:

– De jobbar för kundens bästa och har stor erfarenhet i branschen. För oss är det även viktigt att vi känner oss trygga och det gör vi verkligen!
– Det som är viktigt för oss är att vi har full insyn i ekonomin och att vi kan vara med och påverka alla beslut. De är alltid tillgängliga och om de inte svarar så ringer de snabbt tillbaka. AiAi är smidigt och bra, de har en erfaren jurist i Karin och vi känner oss alltid välkomna! avslutar Gabriel och Sossi.

Vill du komma i kontakt med Gabriel eller hans mamma Sossi för att höra mer om vad de tycker om God Assistans? Maila till: info@godassistans.nu eller ring vårt Malmö-kontor: 040 – 10 18 50.

Kontakta oss för mer information

Namn*:
E-mail*:
Telefon:
Ärende*:

*Obligatoriska fält