MAJA-GLEN – SKELLEFTEÅ

Maja-Glen är 36 år och bor i eget hus i Ursviken som ligger drygt 1 mil från Skellefteå. Hon var med om en trafikolycka för 20 år sedan som gjorde henne förlamad och hon tappade även rösten, men för cirka 5 år sedan började hon mirakulöst prata igen. Maja-Glen är en riktig kämpe som gillar att träna, läsa och framförallt heja fram Skellefteå AIK till vinst 🙂

Hon har varit kund hos God Assistans sedan 2016:

– Jag behövde något nytt och jag hade hört att det var ett bra företag. Och det har de verkligen bevisat att de är, man får full insyn angående pengarna från Försäkringskassan och det är viktigt, berättar Maja-Glen.

Maja-Glen har assistans dygnets alla timmar och på dagen även dubbelassistans med hjälp av hennes 15 assistenter som hjälper henne.

– Jag är väldigt glad att Maja-Glen har valt oss som anordnare, vi har ett väldigt nära samarbete och jag personligen tycker det är så fantastisk att se vilken kämpar glöd hon verkligen har trots det hon varit med om, berättar Stina Wikström, Kundansvarig.

– Det är så smidigt att de har ett kontor i Skellefteå. Jag brukar hälsa på där ganska ofta och fika. Det är alltid så bra stämning när man kommer dit och jag har en jättebra relation med Stina som är min kontaktperson, säger Maja-Glen.

Maja-Glen kan verkligen rekommendera God Assistans:

– Det är stor skillnad mot min tidigare anordnare. Där var det massor av saker som inte fungerade som det skulle men på God Assistans fungerar det toppen. Jag är så nöjd och glad.

Vill du komma i kontakt med Maja-Glen för att höra mer om vad hon tycker om God Assistans? Maila till: info@godassistans.nu eller ring vårt Skellefteå-kontor: 0910 – 71 50 51.

 

Kontakta oss för mer information

Namn*:
E-mail*:
Telefon:
Ärende*:

*Obligatoriska fält