Välkommen Linda! Ny jurist på God Assistans

Idag är vi lite extra glada då vi får presentera Linda Bergstrand som idag börjar hos oss. Linda är vår alldeles egna jurist och kanske branschens mest kompetenta och trevligaste jurist (om du frågar oss). Varmt välkommen Linda!

Här nedan berättar Linda med sina egna ord.

”Hej! Jag heter Linda Bergstrand och är glad över att få presentera mig som anställd på God Assistans! Jag känner många på företaget sedan tidigare och jag vet att vi kommer att utgöra ett grymt team! Jag är alltså den nya juristen, men med 14 års erfarenhet från assistansbranschen, både som jurist på ett assistansbolag och som tidigare anställd på Försäkringskassan, är jag en veteran i sammanhanget. Jag brukar säga att i den bästa av världar skulle mitt jobb inte alls behövas, det vill säga om myndigheterna skulle göra rätt från början, men efter många år i yrket inser jag att jag har mycket att tillföra. Jag drivs av att i mitt arbete kunna göra skillnad i människors liv varje dag. Som person är jag engagerad, prestigelös och målmedveten. Jag ser fram emot att få vara en del av företaget och bidra till en god assistans!”